Kevin Trammer en Giulia Lach De Bere winnen Battle Rojal

De Belgen en Nederlanders zijn dit jaar op internationale wedstrijden graag geziene gasten. Ze doen niet alleen mee, maar winnen ook veel! Dit weekend was het de beurt aan Kevin Trammer (BE) en Giulia Lach De Bere (NL) om als winnaar op het podium van Battle Rojal te staan. Battle Rojal is onderdeel van de Qparks tour in Oostenrijk en vond plaats in Schöneben. Schöneben is een klein gebied op het drielandenpunt Oostenrijk, Zwisterland Italë, slechts 30 km pistes, maar wel een groot park met 46 kickers, boxen en rails.

De Battle Rojal is de derde stop in de Qparks Tour. Ondanks de sterke wind en de kou werd er hard geshred. Tijdens de Jib Contest werden jury en publiek goed ge-entertaint.

De wedstrijd was zoals gebruikelijk onderverdeeld in 3 categoriën, mannen, vrouwen en groms. Bij de mannen ging de dubbel naar de Belgen Kevin Trammer en Lorenzo Peeters. Bij de vrouwen won de Nederlandse Giulia Lach De Bere en werd de Nederlandse Babs Barnhoorn tweede, de Belgische Djoelie Ectors viel net buiten het podium en werd vierde. Check hier de complete uitslag van Battle Rojal in Schöneben.

Mannnen:
1. Kevin Trammer (BE)
2. Lorenzo Peeters (BE)
3. Lorenz Vyslozil (AT)

Vrouwen:
1. Giulia Lach De Bere (NL)
2. Babs Barnhoorn (NL)
3. Maria Kis-Simon (HU)

Groms:
1. Gytis Vebra (LT)
2. Motiejus Morauskas (LT)
3. Nathan Feldern (AT)

Best trick:
Kevin Trammer (BE)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *