Home Forums Gear Snowboards en toebehoren Reparatie snowboard

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  kevinhoogendam 8 jaren, 4 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #6926

  totallywillem
  Bijdrager

  Hoi,

  Ik heb dit jaar onverwacht toch nog een wintersport geboekt, maar bedacht me opeens dat mijn board er afgelopen keer erg slecht uit zag. De toplaag had in de hoeken losgelaten. Nu heb ik op dit moment geen geld om een nieuwe plank te kopen en ik wil eigenlijk ook niet naar een huurboard (sentimentele gevoelens bij dit board, waar ik destijds hard voor had gespaard).

  Ik heb op internet een beetje rond zitten neuzen en kwam daar repareren met een twee-componenten lijm tegen. Nou lijkt me dat best een oplossing (al is het maar voor deze ene keer, zodat ik volgend jaar naar een nieuw board ga kijken), maar wilde graag even peilen of er mensen hier waren die hier ervaring mee hebben en eventueel advies/tips kunnen geven.

  Het is een oude (en destijds goedkope) plank van het merk ‘factory’. een laag kwaliteit merk.
  Omdat het alleen om de hoeken gaat vraag ik me af of het verstandig is. misschien heeft iemand andere ideeën. Ik zet er twee foto’s bij om te laten zien wat de schade is.

  Alvast bedankt!

  [img]https://lh4.googleusercontent.com/-VPgsaYUXdzY/UsXwZbUXl1I/AAAAAAAABuQ/VspNDP6Ie0o/w551-h738-no/IMG_0002.jpg[/img]

  [img]https://lh6.googleusercontent.com/-sNQJUbRiXsI/UsXwZgX0bzI/AAAAAAAABuU/SVJDG1mE9JQ/w551-h738-no/IMG_0001.jpg[/img]

  #6928

  kevinhoogendam
  Bijdrager

  Lijmen kan, maar of het er beter op wordt is een ander verhaal. Ik zou het board aan de muur hangen en misschien toch maar kijken voor iets anders.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.