Game of Shred Tourstop Zoetermeer

VOORRONDE – Snowworld Zoetermeer – 26 Augustus
Win jouw ticket voor O’Neill Claim Your Cash op 27 aug.!

Al jaren worden er heel veel snowboard en ski evenementen georganiseerd in verschillende indoor banen in Nederland, België en Engeland. Met dit evenement bundelen deze sneeuwbanen hun krachten samen en organiseren voor het eerst de Game of Shred Tour. Hierbij nemen shredders het man-to-man tegen elkaar op in een bikkelharde strijd om de titel.

Stomp your best tricks! Eliminate your opponents! Win your ticket for the big Final!
Earn your fame and CLAIM YOUR CASH!!

Spelregels:
Eerst en vooral moet je natuurlijk weten wat een game of SHRED is. 
Heel simpel eigenlijk;

2 riders nemen het tegen elkaar op. Je start met een spelletje Rock-Paper-Scissors, om te bepalen wie mag beginnen. De eerste rider doet een trick voor en de tweede moet hem nadoen. Lukt hem dat niet dan krijgt hij een letter. Na 5 letters vorm je het woord SHRED en lig je eruit. De winnaar gaat door naar ronde 2 en daagt daarbij een opnieuw andere rider uit om tegen te strijden. Het aantal rondes hangt van aantal deelnemers af.

Uiteindelijk worden de beste 3 riders per categorie beloond met een ticket voor de finale in Ice Mountain op 27 augustus 2011.
Kun je daar aantonen dat jij de meeste tricks kunt, dan ga jij naar huis met een pak geld! Zorg dus dat jij erbij bent op 26 Augustus in Zoetermeer en verdien jouw ticket voor de finale! 

Deelname: €25 (kaarthouders: €10)
Inschrijving 18u00
Start Game of Shred 19u00
Einde 23u00

Categorieën:
Snowboard Men+16
Snowboard Men -16
Snowboard Women
Ski Men +16
Ski Men -16
Ski Women

€ 1000 prijzengeld te winnen in de finale op 27 augustus !!De Tricks worden gereden op een speciaal aangemaakte stairset met 2 verschillende rails en 1 box. Uiteraard zal de rest van het park één grote speeltuin zijn.

Mogelijkheid om je kansen op een finale plek te vergroten heb je ook. Je mag namelijk bij meer dan 1 tour stop deelnemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *